Marcel Kok

Marcel Kok

“Lonneke heb ik leren kennen als een spontane en communicatief sterke vrouw. Ze maakt eenvoudig contact en weet een gesprek makkelijk op gang te houden met haar natuurlijke charme.”
Peter Frankema

Peter Frankema

“Lonneke heeft een hele mooie verbinding gelegd van stress naar geluk. Vanuit eigen ervaring, met hulp van leuke filmpjes, gecombineerd met inhoudelijke wetenswaardigheden neemt ze je op een leuke manier mee op deze reis.”
René Hooftman

René Hooftman

“Zowel het dagvoorzitterschap als haar keynote speech heeft Lonneke fantastisch gedaan! Wij als organisatie, maar ook de deelnemers, zijn lovend over haar geweldige manier van presenteren en haar bijdrage aan onze seminar.”
Edwin Zoontjes

Edwin Zoontjes

“Lonneke heeft onze Fenelab Inspiratiedag, editie 2021, opgeluisterd met een vrolijke noot! Met rake opmerkingen zet Lonneke de zaal op scherp en heeft zij de lachers op haar hand. Lonneke is sterk in het leuk en op natuurlijke wijze betrekken van haar publiek:...
Paul Smit

Paul Smit

“Lonneke is een innemende, authentieke en energieke persoonlijkheid. Op het podium komt haar passie tot uiting en ze heeft het talent om neurowetenschappelijke inzichten op een heldere en inspirerende wijze uiteen te zetten.”